Caroline is een spontane lieve kundige vrouw. Het is altijd heel fijn om in haar buurt te zijn. Verzorgend, begripvol en geïnteresseerd is Caroline elke keer weer en niet geheel onbelangrijk, een gezonde dosis humor.

Ik heb al verschillende behandelingen bij haar gehad en elke keer is het weer anders. Caroline voelt wat er op dat moment nodig is en past haar behandeling daar op aan. Dat is heel fijn omdat het soms lastig is om je gevoel in woorden uit te drukken. Caroline helpt je daarbij, ze beheerst een groot aantal technieken die ze inzet wat op dat moment nodig is.

 

Loop je ergens mee of zit je vast in iets dan kan ik een afspraak bij Caroline van harte aanbevelen. Zeker weten dat je verlicht naar huis gaat!

 

- Monique O.

‘‘

Reviews

De voetreflex behandelingen van Caroline, waarbij ze niet alleen een heerlijke “voetmassage” geeft maar ook letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plek kan leggen. Eigenlijk zonder dat je het uitspreekt weet ze wat je op dat moment nodig hebt. Ik ervaar dat als zeer prettig en voel me na een behandeling dan ook heerlijk ontspannen.

 

Ook de fijne gesprekken die we voeren maken dat ik me erg bij Caroline op mijn gemak voel en ook dat vind ik erg belangrijk om totaal te kunnen ontspannen. Ik ben dan ook zeer tevreden en kom zeker met enige regelmaat voor een behandeling bij Caroline.

 

- Astrid

‘‘

Ongeveer 1,5 jaar geleden had ik erg veel pijn aan mijn voeten.
Vaak had ik naast de voortdurende pijn veel steken, ook 's nachts.

De pijn aan mijn voeten hield me behoorlijk uit mijn slaap, ik sliep sowieso niet goed en overdag is pijn natuurlijk ook vervelend. Ik slikte wel paracetamol, maar dat is niet echt een oplossing.

In overleg met de huisarts ben ik bij een podotherapeut en voetreflextherapeut terecht gekomen.

 

De voetreflextherapeut, Caroline Hart voor je voeten, had een flinke klus aan me. Ik wist niet wat ik moest verwachten, ik ben hier een beetje nuchter in. Maar ik dacht ook:"Baat het niet, dan schaadt het niet."

Ze voelde dat er aardig wat blokkades in mijn voeten zaten. Ze begon bij mij met het wegnemen van spanning.

Ze hield haar handen boven mijn onderbenen, raakte mij niet aan en ik voelde dat er een bepaalde stroming/warmte in gang werd gezet.

Daarna ging ze mijn voeten op de juiste manier masseren. Ze kon voelen dat ik pijn had in mijn rug en dat mijn hoofd vaak onrustig was 's nachts.

 

Nu anderhalf jaar later, heb ik geen pijn meer in mijn voeten, daar ben ik zo ontzettend blij om. En ook heel erg belangrijk: ik ben veel beter gaan slapen. Ik kom nog steeds bij haar voor een behandeling. Ik ben daarna heerlijk ontspannen.

Ze vraagt of er iets aan de hand is en concentreert zich daar dan extra op tijdens de behandeling.

Fijne bijkomstigheid is dat ik het grootse gedeelte van de kosten van mijn zorgverzekeraar vergoed krijg. Ik ben zeer tevreden over haar behandelingen, ik hoop daar nog vaak gebruik van te kunnen maken.

 

- C. van der Ven

‘‘

Na een moeilijke periode (twee keer een hartstilstand) knapte ik maar niet op. Tot mijn buurman zei: 'Ga eens naar Caroline, die geeft speciale voetmassages.'

Geweldig, het werkt echt. Ik voel me als herboren na een behandeling en zou de andere dag wel weer willen, zo heerlijk vind ik het. Ben zo blij met je Caroline, dank je wel.

 

- Vrouw, 67 jaar

 

‘‘

Hallo Caroline,

 

Vandaag alle reacties gehoord en iedereen was super enthousiast!

Het was een geslaagde missie, en knap van jou dat jij iedereen zoveel toewijding, aandacht en ontspanning hebt kunnen geven!

Complimenten ook voor jouw aankleding, het was een fijne ambiance, ondanks dat het een kantoor was!

 

- Bedrijf, Breda

 

‘‘

‘‘

Allereerst wil ik zeggen dat Caroline een hele zachte, warme en open persoonlijkheid heeft, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Je krijgt eerst een heerlijk kopje thee en dan luistert ze heel goed naar wat je te vertellen hebt. Ze voelt intuitief heel goed aan wat er speelt en wat er nodig is om het te helen.

Ik ben een aantal keren bij haar geweest voor zowel de Voetreflexologie als de NEI Therapie.

De voetreflexologie heb ik als zeer prettig ervaren. Ze doet dit op een hele zachte en ontspannende manier. Mijn fysieke klachten zoals gewrichtspijn en vermoeidheid zijn hierdoor steeds minder geworden. Ze werkt ook nog met reiki, zodat de blokkades allemaal worden opgeruimd en je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Daarnaast ben ik bij haar gestart met NEI therapie, ze gaat hierbij helemaal naar de kern. Wanneer is dit ontstaan en met welk thema/ orgaan heeft dit verband. Sterke overtuigingen en oude patronen worden hierbij op een diepere laag aangepakt. Ik heb hier heel veel baat bij gehad, doordat je ze nu echt kunt gaan doorbreken.

 

Jouw klachten worden blijvend op zowel emotioneel, mentaal en fysiek niveau weer in balans gebracht en dat voel je.

De combinatie NEI en voetreflex is heel fijn. Na de NEI sessie kun je heerlijk ontspannen met voetreflexologie, waardoor het nog goed verder doorwerkt in jouw systeem. Vaak krijg je van te voren ook nog een heerlijk magnesium voetenbadje.

Ik ben Caroline enorm dankbaar, voor wat zij teweeg heeft gebracht bij mij, en hoe ver mijn klachten al zijn verminderd, doordat ik me nu heel bewust ben van welke oude patronen/overtuigingen deze hebben veroorzaakt en het op deze fijne en zachte manier heeft kunnen helen.

 

-Rosa

 

De NEI methode heeft mij op een zachte manier inzichten kunnen geven.

Het is een fijn hulpmiddel voor je denkproces over moeilijke situaties.

Door de antwoorden die omhoogkomen ga je vanzelf dieper door denken of komt er iets naar boven waar je in eerste instantie niet aan hebt gedacht. Het heeft me zeker vooruitgebracht in mijn hulpvraag.

Caroline begeleid je heel prettig door het proces heen. Er is altijd een fijne energie en ik kan er goed ontspannen. Zeker met de afsluitende massage aan je voeten kom je helemaal tot rust en worden de inzichten nog dieper door verwerkt.

 

- S. van Gennep

‘‘

Caroline neemt de tijd voor je en luistert goed, ze kijkt ook naar de mogelijke oorzaak van de klachten en bespreekt dit met je zodat je hier zelf ook aan kan werken. Ik heb haar massages als heel rustgevend en liefdevol ervaren, ik heb het volste vertrouwen in haar en kan me goed ontspannen tijdens de behandeling.

Na afloop voel ik me weer vol energie. Ik kan het iedereen aanraden.

Mijn eczeem is nu bijna helemaal verdwenen.

 

- Man, 54 jaar, met ernstige eczeemklachten.

‘‘

Ik zat niet goed in mijn vel omdat ik rouwde om het plotse overlijden van mijn geliefde. Somberheid was troef. Ik was altijd moe, ik had geen greintje energie meer. Iemand vertelde mij over voetreflexologie en ik besloot het te proberen.

 

Caroline luisterde geduldig en oplettend naar mijn lichamelijke en psychische klachten. Zij was ervan overtuigd dat ik baat zou hebben bij voetreflexologie. En zij had gelijk.

Caroline vertelde tijdens de eerste sessie meer over haar vakgebied, en ik voelde mijzelf ontspannen. Zachte en aangenaam rustige muziek op de achtergrond. Ik kreeg (letterlijk!) weer lucht.

 

Na de eerste sessie voelde ik mij al een stuk beter. Na enkele sessies met Caroline is mijn innerlijke balans hersteld, ook voor mij schijnt de zon weer. De slapeloosheid is grotendeels over. De pijntjes zijn verdwenen.

De professionaliteit en vakkundigheid van Caroline blijkt uit het resultaat van de door haar uitgevoerde behandeling. Caroline is nooit gehaast,

zij neemt alle tijd voor haar cliënten. Caroline luistert en beoordeelt maar oordeelt niet. Mede dankzij haar grote empathie is Caroline in staat om feilloos aan te voelen wat het probleem is, haar vakkundigheid doet de rest. Ik wil hierbij iedereen Caroline aanbevelen als voetreflextherapeut.

 

Vriendelijke groet,

N. van Leeuwen.

‘‘

"Ik ben al een aantal keren bij Caroline geweest voor een voetreflex massage. Dit is elke keer zeer ontspannend. Caroline is rustig en liefdevol en denkt met je mee. Ze geeft je net iets meer dan alleen een massage,

ze luistert en vraagt wat je nodig denkt te hebben en geeft daarop tips en advies. Het is aan jou om daarmee wel of niet iets te doen. Maar het is heel fijn dat ze met je meedenkt. Daarom kom ik steeds graag weer bij haar terug. "

 

- Tevreden cliënte

‘‘

Mijn ervaring bij Caroline is een zachte, liefdevolle. Je komt in een warm bad terecht (met een beetje magnesium) en je wordt in de watten gelegd.

De aanrakingen van de massage zijn heel mild en zacht. Precies wat ik nodig had. Ik liep altijd heel ontspannen de deur uit. Ook komt Caroline met fijne tips, die je verder kunnen helpen bij je proces en het pad dat je bewandelt.

Dank Caroline! Voor de goede zorgen.

 

- K. Selsig

 

‘‘

 

info@carolinehartvoorjevoeten.nl

K.v.K: 63246066

Btw-id NL001188772B31