Reiki

 

In 2000 ben ik met Reiki in aanraking gekomen en het heeft mijn leven een hele positieve wending gegeven.

 

Wat is Reiki nu precies?

Het woord  betekent universele levensenergie.

Het is een methode waarbij de genezende levensenergie via het lichaam van de gever naar de cliënt (de ontvanger) wordt geleid door middel van de handen.

Bij de behandeling met Reiki worden de handen rustig en zachtjes achtereenvolgens op verschillende plaatsen op het lichaam neergelegd.

Er begint dan energie te stromen, de Reiki-gever kan dit stromen meestal in zijn handen voelen. De Reiki energie weet waar en in welke sterkte het nodig is.

 

In onze huidige samenleving wordt onze levensenergie nogal eens opgebruikt. We leven te gejaagd en te stressvol, dit is een aanslag op de KI, de levenskracht, die zo belangrijk is voor het goed functioneren van de mens.

Als de levenskracht uitgeput raakt dan voelen we ons prikkelbaar en moe. Reiki vult je levenskracht weer aan, vitaliseert lichaam en geest en bevordert de natuurlijke genezing. Een Reiki behandeling kan apart gegeven worden of in combinatie met een voetreflexbehandeling.

 

Voetreflexmassage en Reiki zijn goed te combineren,

ze versterken elkaars werking.

 

Bij een combinatie geef ik voorafgaand aan de voetreflexmassage een Reiki stoelbehandeling (dit is een verkorte Reiki behandeling). Je bent hierdoor al heerlijk ontspannen en de massage werkt dan optimaal!

 

Hart voor je voeten

Caroline van den Broek

 

Praktijk

Brusselstraat 600

4826 NP  BREDA

06-86628374

 

info@carolinehartvoorjevoeten.nl

K.v.K: 63246066