Over mij

 

Graag stel ik me even voor, mijn naam is Caroline van den Broek.

Als je me zou vragen mezelf met een paar woorden te omschrijven dan zou ik zeggen vakkundig, enthousiast, betrokken, eerlijk, spontaan, zorgzaam, liefdevol.

 

Ik heb een brede interesse en zo kwam ik in aanraking met voetreflextherapie.

 

Ik heb het diploma tot voetreflextherapeut behaald bij Sonnevelt opleidingen in Zaltbommel in 2008.

Het diploma Medische Basiskennis op HBO-niveau volgde daarna.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT en ben registertherapeut bij de RBCZ. Hierdoor worden mijn behandelingen door de meeste zorgverzekeraars geheel of grotendeels vergoed en vallen de behandelingen niet onder het eigen risico.

 

Na jarenlang mijn werk in de zorg gecombineerd te hebben met mijn praktijk ben ik afgelopen jaar met vervroegd pensioen gegaan.

Nu werk ik met veel plezier op dinsdag, woensdag en donderdag in mijn praktijk.

 

Ik heb de nodige levenslessen gehad en ben daardoor ervaringsdeskundige geworden, wat het voor mij makkelijker maakt om mensen te kunnen ondersteunen bij situaties waar ze in vast lopen en waar ze hulp bij nodig hebben.

Wat ik heel belangrijk vind is persoonlijke aandacht en tijd voor mijn cliënten. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen krijg ik helder in beeld waar de cliënt behoefte aan heeft en hierop kan ik mijn behandeling aanpassen.

 

Jarenlang heb ik gemasseerd als vrijwilligster bij een inloophuis voor kankerpatiënten in Breda. Hierdoor heb ik mogen ervaren wat een liefdevolle massage kan betekenen en ik besloot mijn hart te volgen en me te specialiseren in het ondersteunen van mensen met kanker.

 

De diagnose “kanker” zorgt vaak voor grote angst en paniek, dit geeft veel stress waardoor het immuunsysteem het zwaar te verduren krijgt.

Juist dan is er heel veel behoefte aan rust, even een moment voor jezelf waarin je even niets hoeft, een liefdevolle aanraking en zachte massage doen je goed.

 

Ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen, dit doe ik door elk jaar bijscholingen te volgen waarbij ik weer nieuwe technieken leer die me in de gelegenheid stellen om mijn cliënten nog beter te ondersteunen.

 

 

info@carolinehartvoorjevoeten.nl

K.v.K: 63246066

Btw-id NL001188772B31