Over mij

 

Ik ben Caroline van den Broek. Als je me zou vragen mezelf met een paar woorden te omschrijven dan zou ik zeggen vakkundig, enthousiast, betrokken, eerlijk, spontaan, zorgzaam, liefdevol.

 

Na jarenlang gewerkt te hebben op kantoor heb ik in 2000 bewust voor de ouderenzorg gekozen, dit werk doe ik met veel liefde en plezier.

Ik geniet ervan als ik mensen kan en mag helpen. Ik heb een brede interesse en zo kwam ik in aanraking met voetreflextherapie.

Dit sprak me erg aan, vooral omdat je door de massages het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert. Het is veilig en breed inzetbaar en helpt bij heel veel klachten.

 

Ik heb het diploma tot voetreflextherapeut behaald bij Sonnevelt opleidingen in Zaltbommel in 2008. Het diploma Medische Basiskennis op HBO-niveau volgde daarna. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT en ben registertherapeut bij de RBCZ. Hierdoor worden mijn behandelingen door de meeste zorgverzekeraars geheel of grotendeels vergoed en vallen de behandelingen niet onder het eigen risico.

 

Wat ik heel belangrijk vind is persoonlijke aandacht en tijd voor mijn cliënten. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen krijg ik helder in beeld waar de cliënt behoefte aan heeft en hierop kan ik de massage aanpassen.

Uit eigen ervaring weet ik dat je je gezondheid kunt ondersteunen met goede voeding. Vorig jaar heb ik een interessante opleiding hierover gevolgd, mocht je meer willen weten dan vertel ik je daar graag over.

 

Ik masseer als vrijwilligster bij een inloophuis voor kankerpatiënten in Breda. Hierdoor heb ik mogen ervaren wat een liefdevolle massage kan betekenen en ik besloot mijn hart te volgen en me te specialiseren in het ondersteunen van mensen met kanker.

De diagnose “kanker” zorgt vaak voor grote angst en paniek, dit geeft veel stress waardoor het immuunsysteem het zwaar te verduren heeft.

Juist dan is er heel veel behoefte aan rust, even een moment voor jezelf waarin je even niets hoeft, een liefdevolle aanraking en zachte massage doen je goed.

 

Het afgelopen jaar heb ik mooie bijscholingen gevolgd waardoor ik mijn massages nog beter aan kan passen aan de behoefte van de cliënt.

Met name voor het verwerken van de emoties die vrijkomen als men de diagnose kanker krijgt heb ik een aantal hele bijzondere massages geleerd die een waardevolle ondersteuning bieden.

Hart voor je voeten

Caroline van den Broek

 

Praktijk

Brusselstraat 600

4826 NP  BREDA

06-86628374

 

info@carolinehartvoorjevoeten.nl

K.v.K: 63246066