NEI therapie

 

Het afgelopen jaar heb ik de opleiding tot Nei coach afgerond.

Ik kwam hiermee in contact door mijn intervisiegenootje van de Voetreflexopleiding. Zij vertelde dat haar man van zijn migraine afgeholpen was door een NEI therapeute. Dit vond ik zo bijzonder dat ik me ben gaan verdiepen in wat NEI nu eigenlijk is. Het blijkt dat heel veel klachten waar we last van hebben hun oorsprong vinden in onverwerkte emoties.

 

Blokkades door onverwerkte emoties

Deze onverwerkte emoties worden opgeslagen in ons systeem en zorgen zo voor blokkades in het lichaam. Deze blokkades worden telkens weer opnieuw getriggerd in ons dagelijks leven, doordat we door allerlei situaties onbewust weer worden herinnerd aan die eerste gebeurtenis die we niet goed hebben verwerkt.

De blokkade wordt steeds groter en dit zorgt uiteindelijk voor allerlei klachten op fysiek en/of psychisch gebied.

 

De balans herstellen en helen

Door nu deze blokkades op te sporen en jou er bewust van te maken middels een integratietechniek kunnen we de balans weer herstellen en kan er heling plaatsvinden.

Met NEI kom je snel bij de kern. Geleden trauma’s die de oorzaak zijn van klachten hoeven niet opnieuw ervaren te worden.

NEI is goed inzetbaar bij zowel volwassenen als kinderen en is zeer geschikt voor het behandelen van fysieke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, buikpijn, gewrichtspijn, vermoeidheid, eczeem, allergieën, etc.

 

Daarnaast heeft NEI een positieve werking bij thema’s als angsten, onverwerkt verdriet, boosheid, gebrek aan zelfvertrouwen, onmacht, frustratie, je niet gezien of gehoord voelen, je plek niet of onvoldoende kunnen innemen, besluiteloosheid, niet voor jezelf durven opkomen, etc.

Ook als je wil stoppen met roken, het drinken van teveel alcohol of overmatig eten kan NEI heel ondersteunend werken.

In mijn praktijk combineer ik een NEI sessie met een korte

voetreflexmassage die ik aanpas aan het thema van de sessie, hierdoor kun je even heerlijk ontspannen en kan alle informatie rustig verwerkt worden.

Dit wordt door mijn cliënten als heel prettig ervaren.

 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze mooie techniek, neem dan contact met me op.

 

info@carolinehartvoorjevoeten.nl

K.v.K: 63246066

Btw-id NL001188772B31