Neem contact op met Caroline

 

Contactgegevens

Caroline van den Broek

Voetreflextherapeut

Telefoonnr. 06-86628374

Email adres: info@carolinehartvoorjevoeten.nl

 

Openingstijden

Dinsdag van 9:00 uur tot 19:00 uur.

Woensdag van 9:00 uur tot 19:00 uur.

Donderdag van 9:00 uur tot 19:00 uur.

 

Adres praktijk

Brusselstraat 600

4826 NP

Breda

 

K.v.K. 63246066

Btw-id NL001188772B31

 

Stuur Caroline een bericht

Formulier verzenden...

Ojee, er ging iets mis. Probeer het nog eens?

Formulier ontvangen.

 

Afspraak inplannen

Telefoonnr. 06-86628374

Email adres: info@carolinehartvoorjevoeten.nl

"Ik ben al een aantal keren bij Caroline geweest voor een voetreflex massage. Dit is elke keer zeer ontspannend. Caroline is rustig en liefdevol en denkt met je mee. Ze geeft je net iets meer dan alleen een massage, ze luistert en vraagt wat je nodig denkt te hebben en geeft daarop tips en advies. Het is aan jou om daarmee wel of niet iets te doen. Maar het is heel fijn dat ze met je meedenkt. Daarom kom ik steeds graag weer bij haar terug. "

 

- Tevreden cliënte

‘‘

De voetreflex behandelingen van Caroline waarbij ze niet alleen een heerlijke “voetmassage” geeft maar ook letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plek kan leggen. Eigenlijk zonder dat je het uitspreekt weet ze wat je op dat moment nodig hebt. Ik ervaar dat als zeer prettig en voel me na een behandeling dan ook heerlijk ontspannen.

 

Ook de fijne gesprekken die we voeren maken dat ik me erg bij Caroline op mijn gemak voel en ook dat vind ik erg belangrijk om totaal te kunnen ontspannen. Ik ben dan ook zeer tevreden en kom zeker met enige regelmaat voor een behandeling bij Caroline.

 

- Astrid

‘‘

Ongeveer 1,5 jaar geleden had ik erg veel pijn aan mijn voeten.
Vaak had ik naast de voortdurende pijn veel steken, ook 's nachts.

De pijn aan mijn voeten hield me behoorlijk uit mijn slaap, ik sliep sowieso niet goed en overdag is pijn natuurlijk ook vervelend. Ik slikte wel paracetamol, maar dat is niet echt een oplossing. In overleg met de huisarts ben ik bij een podotherapeut en voetreflextherapeut terecht gekomen.

 

De voetreflextherapeut, Caroline Hart voor je voeten, had een flinke klus aan me. Ik wist niet wat ik moest verwachten, ik ben hier een beetje nuchter in. Maar ik dacht ook:"Baat het niet, dan schaadt het niet." Ze voelde dat er aardig wat blokkades in mijn voeten zaten.

Ze begon bij mij met het wegnemen van spanning.

Ze hield haar handen boven mijn onderbenen, raakte mij niet aan en ik voelde dat er een bepaalde stroming/warmte in gang werd gezet. Daarna ging ze mijn voeten op de juiste manier masseren. Ze kon voelen dat ik pijn had in mijn rug en dat mijn hoofd vaak onrustig was 's nachts.

 

Nu anderhalf jaar later, heb ik geen pijn meer in mijn voeten, daar ben ik zo ontzettend blij om. En ook heel erg belangrijk: ik ben veel beter gaan slapen. Ik kom nog steeds bij haar voor een behandeling. Ik ben daarna heerlijk ontspannen. Ze vraagt of er iets aan de hand is en concentreert zich daar dan extra op tijdens de behandeling.

Fijne bijkomstigheid is dat ik het grootse gedeelte van de kosten van mijn zorgverzekeraar vergoed krijg. Ik ben zeer tevreden over haar behandelingen, ik hoop daar nog vaak gebruik van te kunnen maken.

 

- C. van der Ven

‘‘

 

info@carolinehartvoorjevoeten.nl

K.v.K: 63246066

Btw-id NL001188772B31