Belangrijk

 

Als je de afspraak niet kunt nakomen, graag 24 uur van tevoren annuleren, dan hoef ik geen kosten voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Na iedere behandeling stuur ik de factuur via de mail.

Betaling via een betaalverzoek of contant.

 

 

Reacties na de behandeling kunnen zijn:

Door de massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en energie weer vrij kan stromen. Hierop kan het lichaam gaan reageren.

 

Verandering in slaappatroon, het loskomen van emoties, het toenemen of veranderen van lichamelijke uitscheidingen, hoofdpijn of kortdurende verergering van (oude) klachten. Het is belangrijk om na de behandeling voldoende te drinken en rust te nemen als het lichaam daarom vraagt.

 

LET OP: Ik stel geen diagnose en ben geen vervanging van de huisarts of specialist. Mijn behandelingen zijn gericht op de stimulering van het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Ze komen niet in de plaats van reguliere behandelingen bij een arts, maar kunnen daaraan wel ondersteunend zijn. Ik adviseer daarom om met specifieke medische klachten altijd naar je huisarts of specialist te gaan en zijn of haar adviezen op te volgen.

 

Voetreflexologie mag niet toegepast worden bij koorts en acute infecties, aandoeningen die operatief behandeld dienen te worden, open wonden of grote schimmelvelden op de voeten.

 

Wanneer je zwanger bent of een pacemaker of spiraaltje hebt is dit altijd belangrijk om te melden, maar geen reden om de behandeling niet te ondergaan. Neem in geval van twijfel contact met mij op.

 

info@carolinehartvoorjevoeten.nl

K.v.K: 63246066

Btw-id NL001188772B31